Suhut'ta Regaip Kandili'ne Özel Program

Afyonkarahisar’in Suhut ilçesinde Regaip Kandili dolayisiyla Ilçe Müftülügü tarafindan Regaip Kandili’ne özel etkinlik düzenlendi.

Suhut'ta Regaip Kandili'ne Özel Program


Suhut Belediye Dügün Salonu’nda düzenlenen Regaip Kandili özel programina, Ilçe Müftüsü Fatih Aytekin, Il Genel Meclisi Üyesi Gültekin Özdemir, Suhut Ilçe Milli Egitim Müdürü Hüseyin Eroglu, Suhut Muhtarlar Dernegi Baskani Fevzi Akar, ilçe ve köy imam hatipleri ile birlikte çok sayida vatandas katildi.

Suhut Müftülügü korosu ve imam hatipleri tarafindan Kur’an-i Kerim tilaveti, ilahiler, gösteri ve siir dinletisi vatandaslar tarafindan husu içerisinde dinlendi.

Kur’an-i Kerim Tilaveti, Mevlid-i Serif ve ilahilerin ardindan Ilçe Müftüsü Fatih Aytekin, geceye dair sohbette bulundu. Suhut Müftüsü Fatih Aytekin yaptigi açiklamalarda, "Aziz kardeslerim gençler görüyorum her yastan. Necip Fazil’in ifade ettigi gibi gençlik tanisina aynen uyuyor. Bir gençlik zaman bendedir. Ve mekan bana emanettir. Suuruna sahip bir gençlik görüyorum. Bir gençlik kim var denildiginde sagina soluna bakinmadan ’ben varim’ fert deme suuruna sahip gençlik görüyorum karsimizda. Hamdolsun Rabbilalemin. Recep ayinin birinci gecesini degerlendirmek adina suuru seraset ettigimiz 3 aylari idrak etmek adina güzelce karsilamak misafir etmek adina ben varim dediniz ve bu davete icabet ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Aziz kardeslerim hakikaten Allahu Teala’nin tabiri caizse kullarina ikramiye verdigi aylara eristik. Bu aylar müstesna" dedi.

Öte yandan Suhut Müftülügü koro ekibi tarafindan düzenlenen sema gösterisi katilimcilar tarafindan tam not aldi.
Kaynak: İHA