Misafir Ögrenciler Buz Pateninde

2021-2022 Egitim Ögretim yili güz dönemi biterken Erzurum Uluslararasi Ögrenci Dernegi (ERULDER) misafir ögrencileri yalniz birakmadi.

Misafir Ögrenciler Buz Pateninde
ERULDER 15 misafir ögrenciyi Palandöken ilçesinde bulunan buz pateni salonuna götürdü.

Erzurum’da okuyan uluslararasi ögrencilerin sosyallesmesi ,sehir yasamina uyumunu saglamayi hedefleyen ERULDER, bu kapsaminda birçok faaliyet gerçeklestirdi.

Sehir oryantasyonu, kitap tahlilleri, futbol turnuvasi, masa tenisi turnuvasi madde bagimliligi ve insan haklari konferansi, paintball gibi birçok aktivite misafir ögrencilerin katilimiyla yapildi.

Son olarak Erzurum’da bulunan buz pateni salonuna giden misafir ögrenciler patenle kaymanin heyecanini yasadilar. Daha önce buz pateni salonuna gitmeyen misafir ögrencilerin yasadigi heyecan yüzlerinden okundu.

Yaklasik on ülkeden on bes misafir ögrencinin katildigi organizasyonda ögrencilere kaymanin incelikleri ögretildi. Sabah saatlerinde salona gelen ögrenciler paten ekipmanlarini aldiktan sonra usta ögreticilerin esliginde buz üstünde kaymaya basladilar. Ayakta durmakta zorlanan uluslararasi ögrenciler günün ilerleyen saatlerde tek baslarina kaymanin heyecanini yasadilar. Buz kalitesinin çok güzel oldugu ayni zamanda ülkemizin en güzel tesislerinden birine sahip olan Erzurum’da buz üstünde kaymanin heyecanini yasayan uluslar arasi ögrenciler güzel bir gün geçirerek dernek yönetimine tesekkür ettiler.

Erzurum Uluslararasi Ögrenci Dernegi Hanim komisyonu organizasyonu ile misafir ögrencilere çay kahve ikram edildi. Içilen çay kahve esliginde sohbet edildi.
Kaynak: İHA