Insanlik Ölmemis Dedirten Davranis

Osmaniye’nin yüksek kesimlerinde etkili olan yogun kar yagisi sonrasi Zorkun Yaylasi’nda yol açma çalismalarina katilan belediye personeli donmak üzereyken yavru köpek buldu. Yaktigi atesle köpegi isitan personelin bu davranisi insanlik ölmemis dedirtti.

Insanlik Ölmemis Dedirten Davranis
Osmaniye’de önceki günlerde etkili olan yogun kar yagisi sonrasi yüksek kesimler beyaza büründü. Kar yagisiyla birlikte karla mücadele çalismalarini kesintisiz devam ettiren Osmaniye Belediyesi’ne bagli Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, yogun kar yagisina maruz kalan Zorkun Yaylasi’nda yol açma ve kar temizleme çalismalarina devam ediyor.

Çalismalari sirasinda zor durumda kalan vatandaslarinda imdadina yetisen ekipler bu defa bir yavru köpege el uzatti. Dondurucu soguklarin etkili oldugu yaylada karlar içerisinde kalan yavru köpegi fark eden bir belediye personeli köpegi yasatabilmek için elinden geleni yapti. Kapali bir alana getirdigi köpegi hayatta tutmaya çalisan personel yaktigi atesle köpegi isitmaya çalisti. Görüntülerde köpegin haline üzülen personelin bu davranisi insanlik ölmemis dedirtti.
Kaynak: İHA