Didim Belediyesi Fuara Hazir

Didim Belediyesi, DITAB’in öncülügünde, dünyanin en büyük 5 turizm fuari arasinda yer alan EMITT’e katilacak.

Didim Belediyesi Fuara Hazir


25. Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (EMITT), 2 yillik aranin ardindan, 9-12 Subat tarihleri arasinda TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapilarini açacak.

Dünyanin en büyük bes turizm fuari arasinda bulunan, her yil 40 binden fazla sektör profesyonelinin ve dünyanin dört bir yanindan gelen seyahat sirketlerinin katildigi fuarda Didim Belediyesi de yerini alacak.

Fuarin 3’ncü salonunda özel olarak hazirlanmis dev stantta Didim’in tanitimi yapilacak. Didim Turizm Altyapi Hizmet Birligi’nin (DITAB) öncülügünde kurulacak olan stantta 10 Subat Persembe günü saat 14:00’da kokteyl düzenlenecek.

DITAB’in öncülügünde, Didim Belediyesi’nin katkilari ve katilimlariyla kurulacak olan dev stantta Didim Ticaret Odasi, ilçede bulunan STK’lar ve dernekler, oteller, is insanlari ve turizmciler de yer alacak.
Kaynak: İHA