Devlet Bahçeli Hatira Ormani'na Baskan Tarhan'dan Fidan Destegi

Diyarbakir MHP Il Baskanligi’nca olusturulan ‘Devlet Bahçeli Hatira Ormani’ için baslatilan agaçlandirma çalismalarina destek veren Kadirli Belediye Baskani Ömer Tarhan, bir tir dolusu fidan gönderdi.

Devlet Bahçeli Hatira Ormani'na Baskan Tarhan'dan Fidan Destegi
MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli adina Diyarbakir MHP Il Baskanligi tarafindan olusturulan ‘Devlet Bahçeli Hatira Ormani’na Kadirli Belediyesi’nden bir tir dolusu fidan gönderildi. Belediye bünyesinde serada üretilen agaçlardan gönderildigini kaydeden Baskan Ömer Tarhan, agaçlandirma çalismalarina destek olmaya devam edeceklerini söyledi.



Bölgenin iklim yapisina uygun agaç çesitlerinin gönderildigini ifade eden Baskan Tarhan, “Kadirli Belediyesi olarak serada ürettigimiz agaçlardan bir tir bölgeye uygun bitkiler gönderdik. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin adini tasiyacak hatira ormani için kadim sehrimiz, Türkmen sehrimiz Diyarbakir’a MHP Il Baskanimiz Cihan Kayaalp’e teslim edilmek üzere agaçlarimiz yola çikti. Kadirli Belediyesi olarak ülkemizin her yerinde agaçlandirma çalismalarina destek olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA