Babasini Öldüren Zanli Adliyede

Bursa’nin Orhangazi ilçesinde babasini ekmek biçagiyla 7 yerinden biçaklayarak öldüren zanli emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Babasini Öldüren Zanli Adliyede


Olay, dün saat 19.00 siralarinda Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, uzun süredir geçimsizlik yasayan Halil Uysal ve esi Mürvet Uysal evde tartismaya basladi.

Bu duruma sinirlenen Muhammet Cem Uysal (33) eline aldigi ekmek biçagi ile anne ve babasina saldirdi. Anne Mürvet Uysal evden polis karakoluna kaçarak canini kurtardi. 65 yasindaki baba Halil Uysal ise oglu tarafindan 7 yerinden biçaklandi. Karakola kaçan anne ve apartman sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Agir yaralanan Halil Uysal, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Agir yaralanan yasli adam doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Babasini biçaklayarak öldüren Muhammet Cem Uysal ise polis ekipleri tarafindan evde gözaltina alindi.

"Ikinizi de öldürecegim, diye bagirip mutfaktan biçagi aldim"

Muhammet Cem Uysal’in emniyetteki ifadesinde çalismadigini belirterek, "Yaninda kaldigim annem ve babam sürekli olarak tartisiyorlardi. Rahatsiz oluyordum. Bugün ögle saatlerinde tartistilar. Aksam da yüksek sesle birbirlerine bagirinca sinirlendim. ’Ikinizi de öldürecegim’ diye bagirip mutfaktan biçagi aldim. Annem evden kaçarak canini kurtardi. Babami ise biçakladim" dedigi ögrenildi.

Adliyeye sevk edildi

Talihsiz baba ikindi namazindan sonra Muradiye Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan Orhangazi Mezarligi’nda topraga verildi.

Baba katili olan Muhammet Cem Uysal ise emniyetteki islemlerinin ardindan polis esliginde Adliye’ye sevk edildi.
Kaynak: İHA