Baskan Çalkin Sinir Köylerde

AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, sinir köylerde vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Çalkin Sinir Köylerde
Makaminda oturmak yerine sahada olmayi tercih eden AK Parti Il Baskani Adem Çalkin, beraberindeki Merkez Ilçe Baskani Muammer Sancar ile birlikte Ermenistan sinirinda bulunan Yalçinlar ve Yagkesen köylerini ziyaret ederek vatandaslarin çayini içti.

Çalkin, AK Parti hükümeti marifetiyle köylerde yapilan yatirimlarini tek tek vatandaslarin ayagina giderek anlatiyor. Vatandaslara desteklerinden dolayi tesekkür eden Çalkin, çocuklari da ihmal etmiyor. Çocuklari çok sevdigini sürekli vurgulayan Çalkin’a çocuklarda yogun ilgi gösteriyor.

Yalçinlar ve Yagkesen köylerinde vatandaslarla bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, “Bizler sizlere hizmet için buradayiz. Sorunlarini bizzat sizlerden dinlemek için buradayiz. Bundan dolayi sizlerin misafiri oluyoruz. Amacimiz sizlere daha iyi, daha güzel ve daha saglikli hizmet vermek. Allah hepinizden razi olsun her zaman bizlere destek verdiniz, yanimizda oldunuz yanimizda olmaya devam ediyorsunuz” dedi.

Yillarca köylere çivi çikilmadigina dikkat çeken Baskan Adem Çalkin, “Köylerimize her türlü hizmeti getirdik. Köy yollarimiz sicak asfalt oldu, bazi köylerimize beton asfalt yol yapildi. Köy içi yollarimiz kilit parke tas yol olarak yapildi. Bunlarin hepsi AK Parti hükümetiyle köylerimize köylülerimize hizmet olarak geldi, gelmeye de devam ediyor. Bizlerin amaci halkimiza etmek, bunun için buradayiz. Varsa eksiklikler, onlari yerinde görecegiz, sorun ve sikayetleri sizlerden dinleyecegiz. Sorunlarin çözümü için ilgili birimlere görüserek çözecegiz. Hep birlikte el ele vererek birlikte kalkinacagiz” diye konustu.

Yalçinlar ve Yagkesen köyünde bir süre vatandaslarla birlikte olan Çalkin, köylerde ev ziyaretinde de bulundu. Her gittigi hanede güler yüzle karsilanan Çalkin, vatandaslara Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamini da iletti.

Baskan Çalkin ve beraberindekiler daha sonra köylerden ayrilarak kent merkezine döndüler.
Kaynak: İHA