Ardahan ESOB'da Iskender Alihanoglu Dönemi

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasinin 30. olagan genel kurulu yogun bir katilimla gerçeklestirildi. Genel kurul sonunda esnafin çogunlugunun oyunu alan Iskender Alihanoglu Esnaf ve Sanatlar Odasi Baskanligina seçildi.

Ardahan ESOB'da Iskender Alihanoglu Dönemi
Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar odasinin 30. olagan Genel Kurulu, Dursun Akçam Kültür Merkezinde yapildi. 5 adayin yaristigi genel kurulda kullanilan 681 oyun 278’ini alan Iskender Alihanoglu, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligina seçildi. Diger adaylar Deniz Özer 199, Ugur Dasdemir 71, Mahmut Avsar 71 ve Fahrettin Görmüs ise 35 oy alirken, 10 oy ise geçersiz sayildi.

4 yil hizmet için delegelerden yetki alan yeni baskan Alihanoglu, "Artik ’ben yaptim oldu’ anlayisi olmayacak. Ortak akil ile hareket edip, tüm kararlari üyelerimizle birlikte verecegiz" dedi.

Ardahan Esnaf Sanatkarlar Odasinin artik esnafla kucaklasma ve birlikte hareket etme zamaninin geldigini söyleyen Iskender Alihanoglu, "Esnafin derdiyle dertlenen, sorunlarin çözümü noktasinda elini tasin altina koymaktan çekinmeyen bir yönetim anlayisini odamiza kazandirmaya kararliyiz. Esnafimiz da bu noktada bize büyük destek verdi. Makam sevdasiyla degil, hizmet sevdasiyla çiktigimiz bu yolda, büyük bir degisime imza atacagimizdan kimsenin süphesi olmasin" diye konustu.

Alihanoglu son olarak, seçimin Ardahan esnafina, sanatkârina hayirli ve ugurlu olmasini diledi.
Kaynak: İHA