Feci Kaza Kamerada
Küçükçekmece’de yolun karsisina geçmeye çalisan kadina araç çarpti. Çarpmanin etkisiyle metrelerce havaya savrulan kadin agir yaralandi. Feci kaza güvenlik kamerasina yansidi.

Olay sabah saatlerinde Küçükçekmece’de meydana geldi. Iddiaya göre çalistigi is yerine götürmek üzere ekmek alan kadin yolun karsisina geçmek istedi. Bu sirada caddede hizla ilerleyen otomobil, önce kadina ardindan da park halindeki araca çarpti. Kazada metrelerce savrulan kadin agir sekilde yaralandi.
Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri yönlendirildi. Agir yaralanan kadin, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulans ile hastaneye kaldirildi. Kaza sonrasi olay yerinden ayrilmayan sürücü ise polis ekipleri tarafindan göz altina alindi.
EKMEKLERI ETRAFA SAÇILDI
Kadinin kazadan önce kendisinden ekmek aldigini belirten Abdulmecit Karabulak, "Esnaf oldugum için sürekli benden ekmek aliyor. Bes tane ekmek alip karsiya geçti. Karsiya geçtikten sonra ben hadiseyi görmedim. Sadece insanlarin bagirmasina çagirmasina bende gittim. Kadina araba vurmustu Kadin yüzükoyun yerde yatiyordu. Konfeksiyonda kadin asçilik yapiyor. Ekmekleri etrafa saga sola savrulmustu" dedi.
Ses üzerine disariya çiktigina ve aracin kadina ve kendi aracina vurdugunu gördügünü belirten Hasan Kara, "Ses duydum disariya çiktim. Kadinin yerde oldugunu gördüm baska bir sey görmedim. Hizina bir sey diyemem kadin yerdeydi ve sahis benim araca da çarpmisti" diye konustu.
YASANAN KAZA GÜVENLIK KAMERASINDA
Yasanan kaza güvenlik kameralari tarafindan da saniye saniye kaydedildi. Görüntüler de cadde üzerinde hizla gelen araç önce kadina çarpiyor ve kadin metrelerce havaya savruluyor. Araç daha sonra yol kenarinda bulunan baska bir araca çarparak durabiliyor.
(Medeni Topaloglu - Volkan Kayalar - Hacer Inci-IHA)
