Vatandastan Soföre Tesekkür Yagmuru

Balikesir Büyüksehir Belediyesi Toplu Tasima A.S. tarafinca vatandaslarin dikkatini çeken Söför Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz tensipleriyle ödüllendirildi.

Vatandastan Soföre Tesekkür Yagmuru
Balikesir Büyüksehir Belediyesi Toplu Tasima Genel Müdürü Atinç Akinci "Daha kaliteli daha uygun hizmetler sunma yolunda hizla ilerliyoruz." seklinde sunlari söyledi: "Bünyemizde yaklasik üç yüze yakin soförümüz yaklasik yüz elli tane ve dokuz yüz elli seferle Balikesir il sinirlari içerisinde toplu tasima aktivasyonunu gerçeklestiriyoruz Bu hizmetlerimizi vatandasimiza verirken vatandasimizin daha saglikli, daha güvenli daha huzurlu bir daha refah bir seyahat edebilmeleri için elimizden geleni saglamaya çalisiyoruz. Bu konuda da soförlerimizin özellikle yasam alanlarini daha rahat

onlarin yasam. Standartlarinda daha yüksege çekmek. Bütün hedefimiz bu tabii ki de soförlerimize daha rahat bir alanda, daha konforlu bir alanda psikolojilerini de rahat tutmak adina onlara devamli uzman kisiler tarafindan öfke kontrolü ve insan iliskileri hakkinda deneyimli kisilerden bu konularda egitimler aldiriyoruz. Bu egitimlerimiz periyodik araliklarla sik sik devam ediyor. Göreve geldigimiz günden beri Yücel baskanimizin talimatlariyla tüm bu olanaklari kendilerine sagliyoruz Ayni zamanda Haziran ayinda itibaren de çevreye duyarli karbon salinimi daha düsük olan dogal gaz otobüslerimizi’de vatandaslarimizin hizmetine sunmus bulunmaktayiz. Yine kapali duraklarimizla yine elektronik bal kart yükleme kiokslarimizla vatandasimiza daha kaliteli teknolojiye uygun hizmetler sunma yolunda hizla ilerliyoruz bunu bütün il genelinde 20 ilçemize bu teknolojik ulasimla ilgili teknolojiyi vatandaslarimiza birlestirmek istiyoruz. Yücel baskanimizin bize verdigi talimatlar bu yönde bunun sonucunda da bunun meyvelerini su anda yavas yavas almaya basladik ki en son gelen soförümüz için gelen çok olumlu tepkiler nedeniyle Yücel baskanimizin tensipleriyle su anda onun da kendisini ödüllendirecegiz. tabii ki de vatandasimizin duyarliligini soförümüze de bizatihi olarak Genel Müdür Atinç Akinci olarak Yücel baskanimizin talimatiyla kendilerine iletecegiz." dedi.



Balikesir Büyüksehir Belediyesi Toplu Tasima’da Soförlül yapan Elçin Adisen "En çok Tesekkürü aldigim için mutluyum." seklinde sunlari söyledi;

"Bu Ay en çok Tesekkür alan bir soför olarak tabii ki de beni çok mutlu etti. Bir tek ben degilim. Birçok arkadasimiz tesekkür aliyor. Ama bu ay ben aldim. Gerçekten de çok mutluyum. Yücel baskanimiza çok tesekkür ederiz." dedi.

Kaynak: İHA