Vali Seymenoglu, Izcileri Agirladi

“Izci Yararlidir Haftasi” etkinlikleri kapsaminda Vali Ömer Seymenoglu Isparta izci liderlerini ve izci ögrencileri kabul etti.

Vali Seymenoglu, Izcileri Agirladi
Minik izcilerle yakindan ilgilenen Vali Seymenoglu, izcilik hakkinda konuklariyla uzun bir sohbet gerçeklestirdi. Izciligin gençlere kendi kendine yetmenin yaninda karakter ve fiziksel gelisimlerini destekleme amaci tasiyan uluslararasi bir hareket oldugunu belirten Vali Seymenoglu, Izciligin Türk milletinin örf ve adetleri ile örtüsen bir olusum oldugunu söyleyerek Isparta’da izciligin önümüzdeki dönemlerde farkli etikliklerle devam ettirilecegini kaydetti.

Isparta Il Izci Lideri Saden Sarisahin, 6 okulda baslayan izcilik faaliyetlerini tüm okullara yaymak için çalismalarina devam ettirdiklerini belirterek, "Amacimiz çocuklarimizi zararli aliskanliklardan uzak tutarak kendi kendilerine yetebilen bireyler olarak yetistirmek" dedi.

Vali Seymenoglu ile sohbet eden minik izciler, izciligin kendilerine güzel aliskanliklar kazandirdigini, dogayi tanima adina birçok bilgi edindiklerini belirterek tüm arkadaslarini izci olmaya davet etti.
Kaynak: İHA