Seffaf Oda'da Yüzler Gülüyor
Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin tarafindan Türkiye’de bir ilke imza atilarak Mevlana Mahallesi Meydaninda baslatilan “Seffaf Oda’da Baskanla Bas Basa” uygulamasi vatandaslarin memnuniyetiyle karsilaniyor. Uygulamayla Baskan Yalçin ile görüsen vatandaslarin yüzleri gülüyor.

Gelen istek ve talepleri aninda çözüme kavusturan Baskan Yalçin, Seffaf Oda uygulamasinin kisa zamanda benimsendigini belirterek, “Çok sevilen bir uygulama oldu” dedi.
Baskan Yalçin ile Seffaf Oda’da görüsülen Saban Tugluk isimli vatandas, “Söyle bir uygulama çok çok iyi. Insanlarla muhatap olmak, insanlarin dertleriyle dertlenmek çok önemli bir sey. Çok memnun oldum ben. Uzun yillardir Ankara’da yasiyorum. Burada bir evimiz var. Böyle bir uygulama ben görmedim. Gerçekten insanlar yüz yüze. Çok sicak bir insan. Çok hos bir karsilama. Allah razi olsun. Sag olsunlar” dedi.
Bir baska vatandas ise Seffaf Oda uygulamasindan övgüyle bahsederek, “Çok mütevazi bir insan. Ayaklarimiza kadar gelip bizi dinledi.” ifadelerini kullanirken, bir diger vatandas ise, “Geliyoruz, görüyoruz, her seyi kendisiyle konusuyoruz. Ilgileniyor bizimle. Belediye baskanimizdan memnunum” seklinde konustu.
