Düzce Üniversitesi Gönüllüsü Oldular

Düzce Üniversitesi’ni halkin daha yakindan tanimasini saglamak amaciyla her ayin son Çarsamba günü gerçeklestirilen "Açik Kampüs" uygulamasi kapsaminda Düzce Üniversitesi, Fen Lisesi ögrencilerini konuk etti.

Düzce Üniversitesi Gönüllüsü Oldular
Üniversite-sehir bütünlesmesine önemli katkilar saglayan ve kamuoyu tarafindan da takdir edilen bir uygulamaya dönüsen "Açik Kampüs"te Düzce Fen Lisesi ögrencileri, ögretmenleri rehberliginde Düzce Üniversitesi Mühendislik ve Tip Fakültesi’ni ziyaret etti.

Fakültelerin bölümleri, egitim-ögretim faaliyetleri, laboratuvarlari, sosyal ve kültürel etkinlikleri ve kampüs hayati hakkinda konuk ögrencileri bilgilendiren Düzce Üniversitesi yetkilileri; özellikle sanayi geliri ve Mühendislik alanindaki uluslararasi basarilardan söz ederek Düzce Üniversitesi’nin bir dünya üniversitesine dönüstügünü vurguladi.

Düzce Üniversitesi’nin teknolojik olanaklara sahip dersliklerini, uygulama alanlarini ve laboratuvarlarini ziyaret eden ögrenciler, üniversite egitimi ve kampüs yasami konularinda merak ettikleri tüm sorularin cevaplarina ulasma imkani elde etti. Etkinligin sonunda, Açik Kampüs Diplomasi takdim edilerek Düzce Üniversitesi gönüllüsü olan konuk ögretmen ve ögrenciler, kendilerine yakin ilgi gösteren Üniversite Yönetimi’ne ve yetkililerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA