BUSKI 'Cep'te

Abonelerine yüksek güvenlikli, hizli ve kaliteli hizmet sunmanin çabasi içerisinde olan BUSKI, güncel teknolojilere uygun olarak hizmetlerini gelistirmeye devam ediyor.

BUSKI 'Cep'te
2021 yilinda ilk olarak ‘e-Buski uygulamasi ile’ uzaktan abonelik islemlerini baslatan BUSKI, simdi de Android ve iOS mobil cihazlar üzerinden BUSKI Mobil uygulamasi baslatti. BUSKI Bilgi Islem Dairesi Baskanligi mühendislerince gelistirilen uygulama, kullanicisina büyük kolayliklar sagliyor. BUSKI Genel Müdürlügü’nün sundugu bu yenilikle hizmet çitasi yükselirken, mobil uygulama sayesinde vatandaslarin hizmete erisimleri de hizlanmis olacak.

Mobil BUSKI ile kullanicilar, Bursa genelindeki baraj doluluk oranlarini görüntüleyebilecekleri gibi abonelik basvurularini da yapabilecek. Bununla birlikte yapilan abonelik islemlerinin takip edilebilmesine, borç sorgulamasi ve güvenli ödeme yapilabilmesine imkan taniyan uygulama, makbuz ve fatura dökümlerinin alinabilmesini de sagliyor.

Uygulama kapsaminda; fatura ödeme noktalari, su kesintileri ve su analiz bilgileri de görüntülenebiliyor. Ayrica vatandaslar, öneri, sikayet ve isteklerini uygulama üzerinden iletebilecek.
Kaynak: İHA