Bagcilar'da Tekstil Atölyesinde Yangin

Bagcilar’da bir tekstil atölyesinde yangin çikti.

Bagcilar'da Tekstil Atölyesinde Yangin
Bagcilar’da Fatih Mahallesi Camii Caddesi’nde bulunan bir tekstil atölyesinde yangin çikti. Is yerinin elektrik panosundan çikan yangin kisa sürede büyüdü. Alevler her yeri kaplarken, olay yerine vatandaslarin ihbari üzerine çok sayida itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Yangin baska bir binaya siçramadan kisa süre içinde kontrol altina alinarak söndürüldü. Olay yerine gelen Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici incelemelerde bulundu. Yanginda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, tekstil atölyesinin deposunda maddi zarar meydana geldi.

“Kumas deposunda çikti, çok sükür kimseye bir sey olmadi”

Is yerindeki yogun duman nedeniyle çalistigi yerden hizla uzaklasan Rabia Dinç, “Ögle paydosuydu isbasi yaptik, o ara camdan gördüm klimalarin dumani zannettim. Yazihaneye gittim içerde dumanlar vardi. Camdan bakinca dumanlari görünce herkes yangin dügmesine basti, daha sonra asagiya indi. Kumas deposunda çikti, çok sükür kimseye bir sey olmadi” dedi.



“Sadece depoda vardi yangin”

Yanginin elektrik panosundan çiktigini ifade eden Ramazan Ercan ise, “Depoda büyük ihtimalle elektrikten kaynakli, bu sekilde yangin çiktigini biliyoruz. Itfaiye ekipleri yangina müdahale etti, cam kirildigi için alev disari çikti. Sadece depoda vardi yangin. Müdahale edildi, bir baska bir sikinti yok” diye konustu.

Kaynak: İHA