Himmet Bora Güven Tazeledi

Balikesir’de Türk Kizilay Edremit Sube Baskani Himmet Bora, yapilan olagan kongrede tekrar seçilerek, güven tazeledi.

Himmet Bora Güven Tazeledi
Kizilay Huzurevi binasinda gerçeklestirilen ve tek liste ile gidilen olagan kongrede Türk Kizilay Edremit sube Baskani Himmet Bora, kongreye katilan 125 üyenin tamaminin oyunu alarak yeniden baskanliga seçildi.

Divan üyelerinin seçimi ile baslayan kongrede divan baskanligina Hasan Salih Tozsöz, Divan Baskan Yardimciligina ise Aslu Uzun, Muhammet Emin Çomaktekin, Divan katip üyelerine ise Kurban Öz ile Hamza Kara seçildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan kongrede, Kizilay’in denetim ve faaliyet raporu okundu, gelir ve gider bilançolarinin sunulmasinin ardindan, Yönetim kurulunun ibrasi yapildi.

Kongrede konusan Sube Baskani Himmet Bora, “Bugün siz degerli Kizilay üyelerimizin katilimi ile kongremizi gerçeklestiriyoruz. Bizler, yönetim kurulu üyelerimiz, kadin ve gençlik kollarimiz, gönüllülerimiz ve bagisçilarimiz ile kocaman bir aileyiz. Bundan sonra da hep birlikte daha çok ihtiyaç sahiplerine ulasmak, yaralari sarmak ve gönüllere dokunmak için hizmetlerimize devam edecegiz” dedi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Mevut 125 üyenin tamaminin oyunu alan Baskan Himmet Bora ve yeni yönetim kurulu göreve getirildi.

Yeni Yönetim Kurulu su isimlerden olustu: Himmet Bora (Baskan), Cemil Koray Bese, Ahmet Nusret Kilnamaz, Süleyman Sentürk, K.Ceren Yildirim Köse, Recep Sakizli, Cevdet Inalkaç, Sadetten Soylu ve Onur Yilmaz.
Kaynak: İHA