Bilinçli Gençlik Seminerinde 'Upshift'konusuldu

SUBÜ tarafindan ögrenci topluluklarina yönelik olarak düzenlenen ‘Sosyal Uyum ve Inovasyonda Bilinçli Gençlik’ baslikli seminerle ‘Upshift’ programina iliskin bilgilendirmede bulunuldu.

Bilinçli Gençlik Seminerinde 'Upshift'konusuldu
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan ‘Sosyal Uyum ve Inovasyonda Bilinçli Gençlik’ baslikli bir seminer düzenlendi.

Sosyal Çalismaci ve Upshift Programi Egitmeni Burcu Keskin Alinli’nin konusmaci olarak katildigi seminerde, Gençlik ve Spor Bakanligi ile UNICEF Türkiye Temsilciligi arasinda 2021 yilinda baslatilan proje kapsaminda ’Ergenler ve Gençler Için Tamamlayici Beceri Gelistirme Firsatlarina Erisimin Artirilmasi’ basligi altinda uygulanacak olan ‘Upshift’ programina iliskin bilgilendirmede bulunuldu.

‘Upshift’ programi; inovasyon ve girisimcilik temelli, toplumsal sorunlara çözüm odakli, sosyal etki olusturacak bu etkiyi görmeyi saglayacak, istihdam ve sürdürülebilir geçim kaynaklari için artan firsatlari ortaya koyacak olan bir program olarak degerlendiriliyor. Programa iliskin Sakarya’da ögrenciler arasindaki ilk tanitim söz konusu seminerle gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA