Baskan Vidinlioglu'ndan Tanitimda Birliktelik Vurgusu

Kastamonu Fotograf Sanati Dernegi’nin hazirladigi ‘Fotograflarin Dilinde Kastamonu’ kitabinin tanitimi Vedat Tek Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Baskan Vidinlioglu'ndan Tanitimda Birliktelik Vurgusu
Tanitim toplantisinda konusan Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, Kastamonu’nun tanitimi adina yapilan her türlü çalismanin takdire sayan oldugunu ifade etti.

Tanitimda hedefe el birligiyle ulasilabilecegini de sözlerine ekleyen Baskan Vidinlioglu, Fotograflarin Dilinde Kastamonu kitabinin çok degerli bir çalisma oldugunu belirtirken bir öneride de bulundu.

Baskan Vidinlioglu konusmasinda sunlari söyledi: “Kitabi aldigimda heyecanlandim. Kitabin olus sürecinde Fotograf Sanati Dernegi Baskani Sayin Suat Cumali Güngör hocamin bize geldiginde gerekli destegi vermeye hazir oldugumuzu söyledik. Katkimizi sunduk, sunacagiz. Fotograf sanatçilarimiz fotograflarini resmen konusturmuslar. Tüm ilçeleri içine alan bir çalismanin olmasi önemliydi. Benzer bir çalismayi kent rehberinde uygulayacagiz. Bununla ilgili çalismalar sürüyor. Biz de bunu hazirlayacagiz. Kastamonu’nun kisi ayri, yazi ayri, sonbahari ayri, ilkbahari ayri güzel. Hazirlanan kitapta emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bir önerim olacak. Sehrimizin güzelliklerini gösteren fotograflari ve drone çalismalarini internet portali üzerinden ‘Fotograflarla Kastamonu’ tarzinda yayinlayabiliriz. Bunun alt yapisiyla ilgili üzerimize düseni biz yapariz. Önümüzdeki süreçte kitaba ilaveler olabilir. Orada da gereken destegi saglariz. Sehir adina güzel bir çalismaya imza attiniz. Emegi geçen herkese sevgiler saygilar sunuyorum.”

Fotograflarin Dilinden Kastamonu kitap tanitim toplantisi yine sehrin güzelliklerini gösteren fotograf sergisinin açilmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA