ANKA'da Yangin Söndürme Egitimi Verildi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yangin söndürme ekibinde görev alan personellere Gazi Yangin ekipleri tarafindan “Yangin Önleme ve Söndürme Egitimi” verildi.

ANKA'da Yangin Söndürme Egitimi Verildi
Gazi Yangin ekipleri tarafindan muhtemel yanginlari önleme, yangin aninda dogru davranma, yanginla mücadele ve söndürme becerilerini kazandirmak amaciyla Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yangin söndürme ekibinde görev alan personellere egitim verildi.

Uygulamali olarak verilen egitimde meydana gelebilecek yangin türleri, nedenleri, siniflari, olusum safhalari, etkenleri ile bina yangin ekiplerinin olusturulmasi, ekiplerin görevleri, yangin söndürme cihazlarinin kullanilmasi, bakim ve kontrolleri, yangin aninda hareket tarzi, yangina müdahale yöntemleri, yangin ihbar usulleri ve sonrasi yapilacaklar, acil eylem planlari, yanginin çevresel etkileri, yangindan korunma giysileri ve teçhizatlari hakkinda yetkililer tarafindan katilimcilara bilgiler verildi.

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yönetimi, “Çalisanlarimizin yasanabilecek herhangi bir yangin durumunda olaya hizli ve etkili bir sekilde müdahale edebilmesi hayati önem arz ediyor. Egitimlere önem vererek hem is güvenligi konusunda çalisanlarimizi bilgilendiriyor hem de gündelik hayatlarinda da faydali olacak bilgiler edinmelerini sagliyoruz. Egitimin verilmesinde emegi geçenlere tesekkür ederiz” dedi.

Egitim sonunda yangin söndürme tatbikati yapildi.
Kaynak: İHA