BELPA A.S. 33 Yasinda
Ankara Büyüksehir Belediyesi istiraklerinden BELPA A.S. 33. yildönümünü çesitli etkinliklerle kutladi. Kismi tadilatla halka yeniden açilan ve kis festivalinin devam ettigi BELPA Buz Pateni Tesisi’nde düzenlenen yildönümü kutlamalarina yönetim kadrosu ile çalisanlar katildi. BELPA A.S. personeli kurulus yildönümü nedeniyle Anitkabir’i de ziyaret etti.

Kis Festivali’nin devam ettigi BELPA Buz Pateni Tesisi’nde düzenlenen yildönümü kutlamasina; BELPA A.S. Yönetim Kurulu Baskani Ferhan Özkara, BELPA Genel Müdürü Ramazan Degerli, çalisanlar ve çok sayida Baskentli katildi.
Hedef, Ankaralilara daha iyi hizmet
Yillardir atil durumda olan ve yapilan kismi tadilatin ardindan yeniden hizmete açilan BELPA Buz Pateni Tesisi’nde gerçeklesen ve 33. yas pastasinin kesildigi kutlama programinda Ankara Kent Orkestrasi da bir konser verdi.
Kutlamayi Kis Festivali’nin devam ettigi tesiste yapmaktan mutluluk duyduklarini ifade eden BELPA Genel Müdürü Ramazan Degerli, “BELPA A.S. Bahçelievler’de bulunan BELPA Buz Pateni Tesisimiz ile ismi özdeslesmis bir sirket. O nedenle BELPA Buz Pateni Tesisi’nin bahçesinde kutlama yapiyoruz. Ankara’da ilk kez gerçeklestirilen Kis Festivali de burada devam ediyor. Vatandaslarimiz gönüllerince egleniyor, biz de bu eglenceye ortak olmak istedik. Pastamizi kestik, personelimizle bir aradayiz. BELPA sirketini daha da büyütmeye, güzel hizmetler yapmaya çalisiyoruz” degerlendirmesinde bulundu.
BELPA A.S. yönetim kadrosu ile personeli daha sonra da Anitkabir’i ziyaret ederek saygi durusunda bulundu. BELPA A.S. Yönetim Kurulu Baskani Ferhan Özkara hedeflerinin Baskentlilere daha iyi ve kaliteli hizmet vermek oldugunu vurgulayarak söyle konustu:
“Ankara Büyüksehir Belediyesi istiraki olan BELPA A.S. 33. kurulus yil dönümünü kutluyor. Tüm yönetim birimlerimizle birlikte Ata’mizin huzuruna geldik. Çünkü Baskent olmakla onurlandirdigi Ankara’miza hizmet etmek bize de çok büyük bir heyecan veriyor. Nice 33 yillara diyoruz.”
