Baskan Kibar'dan Gençlerle Çay Ve Simitli Sohbet

Gençlerle sahilde birinci eyvanda bir araya gelen Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, bir milletin en kiymetli hazinesinin gençlik oldugunu belirterek, “Ülkemizin gelecegi konusunda gençlere olan inancimiz ve güvenimiz tamdir” dedi.

Baskan Kibar'dan Gençlerle Çay Ve Simitli Sohbet
Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, AK Parti Gençlik Kollari’nin düzenledigi “Gençlerle çay simit esliginde sohbet” etkinliginde gençlerle bir araya geldi. Fatsa sahilinde bulunan Efendiler Eyvani’nda gerçeklesen programa Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, AK Parti Ilçe Baskani Isa Yüksel, AK Parti Kadin Kollari Baskani Elif Serdar, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Muhammet Gültas, AK Parti Ilçe Gençlik Kollari Baskani Süleyman Girayhan Bitgen, Fatsa Belediyespor Kulüp Baskani ve Meclis Üyesi Adem Bekar ve gençler katildi.



“Hayaliniz olmadan hedefiniz olmaz”

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar gençlere, “Hayaliniz olmadan hedefiniz de olmaz. Hedefiniz olmadan da hayatiniza yön veremezsiniz. Tarihe ’büyük’ sifatiyla geçen tüm fatihler, devlet adamlari, alimler, sanatçilar, sporcular hep bir hayalle yola çikmistir. Günümüzde üniversite okumanin büyük önemi olduguna dikkat çekerek, “Sadece Üniversite kazanmakla da bitmiyor kendi alani ile ilgili dogru egitim almasi çok kiymetli olacak. Bunun disinda artik herkesin yabanci dil bilmesi gereken bir döneme giriyoruz. Yani artik herkesin ana dili gibi bilecegi bir yabanci dil bilmesi lazim” dedi.



“Ülkemizin genç yöneticilere ihtiyaci var”

AK Parti’nin gençlere verdigi öneme dikkat çeken Baskan Kibar, “Gençlige verdigi önemi lafta birakmayan bir liderimiz var. Cumhurbaskanimiz gençleri bugüne kadar siyasetin en önemli öznelerinden biri yapti. Seçme yasi ile birlikte seçilme yasini 25’den 18’e indirdi. Ülkemizin artik genç yöneticilere ihtiyaci var. Kisi kendini gelistirdikçe Allah’in izni ile kapilar açilacaktir. Mesela benim aklimda belediye Baskani olacagim diye bir plan yoktu ama hayatta çalisinca gayretli olunca bazi seyler önünüze kendiliginden geliyor” diye konustu.



“Fatsa spor kenti oluyor”

Önümüzde özellikle gençler açisindan güzel günler oldugunu söyleyen Kibar, “Fatsa’mizin belli noktalarinda spor alanlari olusturuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanligimizin destegi ile ilçemize 6 tane hali saha, 6 tane basketbol sahasi, 3 tane tenis kortu, 1 tane yari olimpik kapali yüzme havuzu, 1 tane gençlik merkezi ve 1 tane de tam nizami sentetik çim sahayi bu yilin sonuna kadar tamamlamis olacagiz. Bu sayede pandeminin stresini spor yaparak atlatacagiz. Bunun disinda teknolojiden biraz kendimizi soyutlamamiz gerekiyor. Bu anlamda yaz sezonunu eglencelerle, festivallerle çok güzel etkinliklerle geçirecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA