Baskan Kahveci Güven Tazeledi

Manisa’nin Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Nurullah Efendi Kahveci gerçeklestirilen genel kurul sonrasi tekrardan baskanliga seçilerek güven tazeledi.

Baskan Kahveci Güven Tazeledi
Manisa’nin Selendi Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi.

Divan Baskanligini Lokantacilar Odasi Baskani Mehmet Akgül’ün yaptigi genel kurulda 530 üyeden 470 üye oy kullandi. Baskanlik için mevcut baskan Nurullah Efendi Kahveci ile Volkan Baskurt yarisirken, oylarin 297’sini alan Nurullah Efendi Kahveci yeniden baskanliga seçilerek güven tazeledi. Diger baskan adayi Volkan Baskurt ise 166 oyda kaldi.

Seçim sonrasi konulan Baskan Kahveci, "Geçtigimiz dönemde üyelerimizi degisik fuarlara gönderdik, odamizi restore ettirdik, pandemi süresince üyelerimizin isleri nedeniyle gece gündüz çalistik. Yeni dönemde de esnafimizin yaninda olmaya devam edecegiz bizlere güvenip bu göreve tekrar bize yetki verdiler bizde oda olarak her türlü yanlarinda olacagiz" dedi.

Nurullah Kahveci Baskanligindaki Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Yönetim Kurulu ise su isimlerden; Kadir Kirgezen, Mustafa Atasman, Süleyman Ekim, Adem Aktas, Seyhan Karabacak, Ramazan Turgut
Kaynak: İHA