MHP'ye Katilim Sürüyor

Erzurum siyasetinde gündem olmaya devam eden MHP’de üye katilimlari sürüyor. Son olarak kadin kollarina üye olan vatandaslarin rozetlerini taktim eden MHP Il Baskani Naim Karatas “büyümenin” sürecegine de isaret etti.

MHP'ye Katilim Sürüyor
Üye sayisini her geçen gün arttiran MHP’de rozet takma protokolleri sürüyor. Son olarak MHP Erzurum Kadin ve Engellilerden Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Elif Gülalmaz’in organize ettigi ve MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas’in rozet taktim ettigi üye katilim programinda onlarca kadin MHP ailesine omuz vereceklerini bildirdiler.

Yeni üyelere kadin kollari il binasinda rozet takan Karatas MHP çatisinin yarinlara daha güçlü sekilde girecegini ve bu durumun ülke menfaatleri açisindan önem arz ettigini dile getirerek “ MHP, Türkiye siyasetinde vazgeçilmez konumdadir. Bu gerçeklik her geçen gün daha net sekilde ortaya çikiyor. Yeni üyelerle ailemizi genisletiyoruz ve ülkemizin birligi için daha güçlü adimalar atmaya devam ediyoruz. Bu anlamda MHP çatisi altinda birlesen degerli yeni üyelerimize hos geldiniz diyorum" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA