Didim'de Sicak Asfalt Çalismasi Devam Ediyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi isbirligi ile çalismalarina devam eden Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Akbük Mahallesi’nde devam eden sicak asfalt çalismalarini inceledi.

Didim'de Sicak Asfalt Çalismasi Devam Ediyor


ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç, Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Özmen, Aydin Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Baris Altintas ve Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Didim Belediyesi’nin ortakliginda Akbük Mahallesi 1001 Cadde’de yürütülen sicak asfalt çalismasinda incelemelerde bulundu. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimati ve Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in destekleriyle, turizm sezonu öncesinde, yerli ve yabanci turistlerin ugrak noktalarindan olan Akbük Mahallesi 1001 Cadde’de baslatilan sicak asfalt çalismasi sürüyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri tarafindan Akbük Merkez ve Akbük Mahallesi’nden Fevzipasa Mahallesi’ne uzanan cadde üzerinde 5 kilometrelik yolda çalisma gerçeklestiriliyor.

Bir takim ziyaretler gerçeklestirmek üzere Didim’e gelen Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürü Hakan Olkaç, Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Özmen ve Aydin Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Baris Altintas, Akbük Mahallesi 1001 Cadde’de yürütülen çalismalari yerinde inceledi. Müdür Olkaç, Daire Baskani Özmen ve Meclis Üyesi Altintas’a Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Akbük Mahalle Muhtari Mehmet Çamli ve yetkililer de eslik etti.

Kisa süre içerisinde tamamlanmasi beklenen çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi alan Müdür Olkaç, Daire Baskani Özmen, Meclis Üyesi Altintas ve Baskan Atabay, Akbüklü vatandaslarin taleplerini ve sikintilarini da dinledi. Muhtar Çamli ve vatandaslar, çalismalardan dolayi Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne ve Didim Belediyesi’ne tesekkür etti.

"Kazanan Didim olacak"

Ziyaretlerinden dolayi Müdür Olkaç, Daire Baskani Özmen ve Meclis Üyesi Altintas’a, desteklerinden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, "Müdürümüz Hakan Olkaç, Daire Baskanimiz Ufuk Özmen ve Meclis Üyemiz Baris Altintas bizleri ziyaret ederek sahada sürdürülen çalismalari incelediler. Ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun talimati ile baslatilan bu çalisma kapsaminda burada 5 kilometrelik bir hatta sicak asfalt dökümü yapiliyor. Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun destegi ve biz CHP’li belediyelerin is birligi ile kazanan Didim olacak. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile beraber tikir tikir çalisiyoruz. Insallah bu çalismanin bitmesiyle Akbük’te gerçeklestirecegimiz kanalizasyon altyapisi çalismasinin 2’nci etabina da baslayacagiz ve Akbük’ü hak ettigi degere kavusturacagiz" dedi.

Kaynak: İHA