Baskan Güler, Pazarda Etiket Denetimi Yapti

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, ilçede kurulan Kösk Pazari’nda ekiplerle birlikte etiket denetimi yaparak esnaflarin kurallara uyup uymadigini kontrol etti.

Baskan Güler, Pazarda Etiket Denetimi Yapti
Temel gida ürünlerinde fahis fiyat uygulamasini ve vatandaslarin zarara ugramasini engellemek amaciyla harekete geçen Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, zabita ekipleri ile birlikte ilçede kurulan Kösk Pazari’nda denetim gerçeklestirdi. Belediye zabita ekiplerince ilçe genelindeki marketlerde gerçeklestirilen denetimler devam ederken pazarlarda da etiket denetimi yapmaya devam edilecegini ifade eden Baskan Güler, pazarci esnaflarin kurallara uyup uymadigini kontrol etti.

Denetimlerde vatandaslarin pazarla ilgili taleplerini, pazarci esnafinin da görüslerini aldiklarini kaydeden Baskan Güler; “Halkimizin piyasa kosullarindan ve fahis fiyat uygulamasindan etkilenmemesi için ekiplerimizce gerekli hassasiyeti gösteriyor ve denetimlerimizi araliksiz sürdürüyoruz. Hemserilerimizin daha saglikli ve güvenilir ortamda alisveris yapabilmeleri için ilçe pazarimizda kontrollerimizi gerçeklestirdik, uyarilarimizi yaptik. Bizim önceligimiz pazar yerimizde Kösklü hemserilerimizin ve Kösk’te yasayan vatandaslarimizin huzur içinde alisveris yapmalaridir. Bizler kurum olarak üzerimize düsen çalismalari titizlikle yerine getirirken, esnaflarimizin da gerek etiket gerekse fiyat uygulamasinda ayni duyarliligi göstermelerini ve kurallara riayet etmelerini rica ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA