Selendili Muhtarlar Bilgilendirildi

Selendi Ilçe Kaymakami Ali Yildirim baskanliginda Manisa Büyüksehir Belediyesi Selendi Gençlik Merkezi toplanti salonunda mahalle muhtarlari ile birlikte 2022 yili istisare ve degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.

Selendili Muhtarlar Bilgilendirildi
Manisa’nin Selendi ilçesinde mahalle muhtarlariyla 2022 yili istisare ve degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.

Kaymakam Ali Yildirim baskanliginda gerçeklestirilen toplantida mahalle muhtarlarinin dile getirdikleri dilek ve öneriler kurum müdürleri tarafindan not alinarak çözümler için istisareler yapildi. Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Atasman tarafindan Milli Egitim Bakanligi’nin baslattigi mesleki egitim merkezleri yayginlastirma ve istihdami artirma ve okul öncesi egitimde okullasma oraninin arttirilmasi projeleri ile ilgili muhtarlara bilgi verildi.

Sonrasinda Ilçe Toplum Sagligi Merkezi Baskani Dr. Güldane Kaçar tarafindan asilama ve pandemi tedbirleri ile ilgili muhtarlara hatirlatmalarda bulunuldu.

Toplantiya Kaymakami Ali Yildirim, Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç, Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Ömer Can Çeri, Ilçe Emniyet Amir vekili Komiser Hakki Korhan Inci, Manisa Büyüksehir Belediyesi Selendi Ilçe Koordinatörü Önder Bastürk, kurum amirleri ile birlikte merkez ve kirsaldaki mahallelerin muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA