Selçuklu'da Gençler Kis Etkinliginde Bulustu

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesinin düzenledigi Kis Etkinligi’ne yogun ilgi gösterdi.

Selçuklu'da Gençler Kis Etkinliginde Bulustu
Selçuklu Belediyesi tarafindan düzenlenen Kis Etkinligi yogun ilgi gördü. Selçuklu Belediyesi’nin Bosna Hersek Mahallesinde düzenledigi Kis Etkinligi festivaline binlerce genç katildi.

Etkinlikte canli performans ile ögrenciler sarkilar esliginde eglendi. Gençlere etkinlik boyunca çay, sahlep, kestane ve patlamis misir ikraminda bulunuldu. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, etkinlige katilarak gençlerle bir araya geldi. Baskan Pekyatirmaci, gençlerle sohbet ederek taleplerini de dinledi. Baskan Pekyatirmaci, gençlere verdigi gençlik uygulamasi müjdesiyle de soguk kis aksaminda gençlerin içini isitti.

“Gençlerle bulusmaktan memnunuz”

Normale dönüs ile birlikte etkinliklerin daha da artacagini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Uzun zamandir böyle programlar yapamiyoruz ama artik süreç normale dönüyor. Bizler sizlerle böyle programlarda bulusmak istiyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan duydugum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Gençler bizim ümidimiz gençler için her zaman her yerde belediye olarak haziriz. Bu etkinligi düzenledikleri için Gençlik Meclisimize ve arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Talha Bayrakçi Gençlik Merkezimiz 7/24 sizin hizmetinizde. Insallah önümüzdeki günlerde Gençlik Merkezimizin arkasinda bulunan yeni nesil sehir kütüphanemizi de yakin zamanda faaliyete geçirecegiz ve çok daha kapsamli bir sekilde insallah sizlere hizmet ediyor olacagiz. Burada da yine Gençlik Meclisimiz mutlaka organizasyonlariyla sizlerle birlikte olacaklar. Hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Gençlik meclisimiz bizim için güzel bir program hazirladi. Burada sanatçi arkadaslarimiz hem güzel müzikler icra edecekler hem de sizin içinizi isitacaklar” dedi.



Baskan Pekyatirmaci’dan gençlere uygulama müjdesi

Gençlere verilen önemi yeni hazirlanan uygulama ile gösterdiklerini belirten Baskan Pekyatirmaci, “Bu kadar genci burada bulmusken sizlere müjde verecegim; Genç olmak Selçuklu’da güzel diyoruz ve Selçuklu Gençlik Mobil uygulamasini baslatiyoruz. Bu uygulama ile pek çok avantaji bir arada sizlere sunmus olacagiz. Mobil uygulamayi indirdiginiz zaman ne gibi avantajlari elde edeceginizi açiklamak istiyorum; Uygulamayi indirdikten sonra kayit olarak uygulamayi kullanmaya baslayabilirsiniz. Uygulamayi kullanmaya basladiktan sonra elde edecegimiz avantajlar var. Birinci avantajiniz Konya Tropikal Kelebek Bahçesine giris ücretiniz bizden. Ikinci avantajiniz Selçuklu Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinden faydalanacaginiz zaman ücretin yüzde ellisini biz ödüyoruz. Üçüncü olarak bu uygulamayi kullanmaya basladiginiz zaman Selçuklu Belediyesi’nin su anda yürüttügü sehrimi taniyorum programina hepiniz dahil oluyorsunuz. Bir gün boyunca Konya’yi bizimle birlikte gezeceksiniz. Dördüncü avantajiniz Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen özel konserlerin her birine çekilisle bilet ücreti bizden olmak üzere 5 gencimizi davet edecegiz. Tabi size sürprizlerimiz bitmeyecek. Uygulamayi kullanmaya basladiginiz anda en seveceginiz avantajlar. Bunun yaninda program içerisinde çesitli organizasyonlar olacak. Bu organizasyonlara katildiginiz anda sizlere puan verecegiz ve bu puanlarla yeni avantajlar elde edeceksiniz. Anlasmali oldugumuz özel firmalardan da özel indirimleri kazanma imkaniniz olacak. Etkinligimize katildiginiz için hepinize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Pekyatirmaci daha sonra gençlerin arasina girerek gençlerle sohbet etti ve hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA