Gemlik'te Altyapi Atagi

Bursa Büyüksehir Belediyesi, ilçelerin altyapilarini iyilestirmek için sürdürdügü kanalizasyon ve yagmursuyu çalismalarina Gemlik’te de devam ediyor.

Gemlik'te Altyapi Atagi
Bursa’yi gelecege tasiyacak hizmet ve yatirimlari birbiri ardina devreye alan BUSKI Genel Müdürlügü, muhtelif ilçelerdeki altyapi iyilestirme ve rehabilitasyon çalismalarina devam ediyor. Bu kapsamda Umurbey Mahallesi’nde imara yeni açilan yerlerde kanalizasyon ve yagmursuyu imalatlarina baslayan BUSKI ekipleri, bir yandan yeni hatlar çekerken diger yandan ihtiyaç olan bölgelerde sifirdan altyapi hatlari planliyor. Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, saglikli sehirlerin ancak güçlü bir altyapi üzerine insa edilebilecegini hatirlatarak, bu dogrultudaki çalismalarin hiz kesmeden devam ettigini söyledi.

Altyapi yatirimlarini 17 ilçeyi de kapsayacak sekilde sürdürdüklerini belirten Baskan Aktas, “Nerede yerlesim yeri varsa, oranin altyapi agini teknik ve ekonomik olarak en iyi sekilde olusturmamiz gerekiyor. BUSKI marifetiyle, sehrimizin her noktasinda altyapi agini titizlikle olusturuyoruz. Umurbey Mahallesi’nde de imara yeni açilan yerlesim yerlerinde kanalizasyon ve yagmursuyu imalatlarina basladik’’ dedi.

Gemlik’te yeni yapilacak altyapi faaliyetleriyle ilgili müjde de veren Baskan Aktas, “Gencali, Kumsaz ve Küçükkumla mahallelerinde yeni kanalizasyon hatlarinin planlamasini yaptik. Umurbey Mahallesi’ndeki çalismanin akabinde bu bölgelerde de imalatlara baslayacagiz. Hedefimiz, Bursa’nin her noktasinda altyapi hizmetini en güzel sekilde vatandasimiza sunmak” diye konustu.

Kaynak: İHA