EGO Genel Müdürlügü 79 Yasinda

Ankara Büyüksehir Belediyesi EGO Genel Müdürlügü, düzenlenen etkinlikle 79. yasini kutladi.

EGO Genel Müdürlügü 79 Yasinda
Ankara Büyüksehir Belediyesi EGO Genel Müdürlügü’nün kurulusunun 79. yil dönümü nedeniyle Büyüksehir Belediyesi Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi.

EGO personelinin olusturdugu Türk Halk Müzigi Toplulugu ile amatör sokak sanatçilarinin konser verdigi kutlamada konusan EGO Genel Müdürü Nihat Alkas, “Göreve geldigimiz 2019 yilindan itibaren yenilikçi, insan odakli ve çevreci ulasim politikalarini benimsiyor ve destekliyoruz. Bizim bugün burada taniklik ettigimiz 79 yillik hikâye aslinda genç Cumhuriyetimizin de hikâyesi. EGO’nun hikâyesi, Cumhuriyet’in baskenti olarak seçilen Ankara’nin siyah beyaz hikayesi. Kurulus yil dönümlerinin kurum kültürünün ve kurumsal aidiyet duygusunun gelistirilmesine önemli katkisi oldugunu düsünüyorum” dedi.

AÜ Iletisim Fakültesi (ILEF) Reklam Atölyesi’nin EGO Genel Müdürlügü’nün 79. yil dönümü için hazirladigi tasarimlar büyük begeni toplarken, Büyüksehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin “Çocuklarin Gözünden EGO” adli sunumu ile EGO personelinin halk oyunlari gösterisi kutlamaya renk katti. EGO Genel Müdürlügü ayrica 1987 model eski belediye otobüsünü Büyüksehir Belediyesi önüne getirerek, çalisanlara nostalji yolculugu yasatti.

Türk Halk Müzigi sanatçisi ve Folklor Arastirmacisi Abdullah Gündüz tarafindan EGO’nin tarihine iliskin sunumu ile devam eden kutlama programi, emekli personele plaket takdimi, hatira fotografi çekimi ve resepsiyon ile sona erdi.

EGO Genel Müdürlügü’nde 20 yildan fazla süre çalisarak emekli olan Fatma Sogukpinar, “Çok heyecanlandim, çok güzel bir organizasyondu. Arkadaslarimin beni hatirlamasi çok güzeldi” dedi.

Kaynak: İHA