Çocuklarla Yüzde 100 Mutluluk

Kepsut Belediyesi kültürel etkinlik faaliyetleri kapsaminda ilçedeki ilk okul ve ortaokul ögrencilerinden olusan 100 çocugu sinemaya götürdü. “Eren” filmini izleyen ilk okul ve orta okul ögrencileri daha sonra alisveris merkezinde yemek yiyerek güzel vakit geçirdi.

Çocuklarla Yüzde 100 Mutluluk
Ögrencilerin akademik egitiminin yani sira sosyal alanda da etkin rol oynamalarini saglamak amaciyla Kepsut Belediyesi gerçeklestirdigi proje ile ilk okul ve orta okul ögrencilerine sinema ve AVM keyfi yasatti. Kepsut Belediyesi’nin kültürel etkinlik kapsaminda düzenledigi sine etkinliginde “Eren” filmini ögrenciler büyük ilgiyle izledi.

“Onlarin yüzlerindeki mutluluk paha biçilemez”

Kültürel faaliyetlerin devam edecegini söyleyen Kepsut Belediye Baskani Ismail Cankul, ögrencilerin çesitli etkinliklerle sosyal hayatlarinin gelismesi yönünde çalismalar yaptiklarini söyledi.

Sinema ve AVM etkinliginde eglenen çocuklarin yüzlerindeki mutlulugun paha biçilemez oldugunu vurgulayan Cankul, “Çocuklarimizin huzuru, mutlulugu ve egitimi biçim için öncelik olmaya devam edecek. Çocuklarimizin kültürel anlamda da gelismelerini önemsedigimiz bu projeyi daha da yayginlastiracagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA