Çankiri'da 17 Bin Makaron Ele Geçirildi

Çankiri’da polis ekipleri tarafindan yapilan çalismalar neticesinde 17 bin 200 bandrolsüz bos makaron, bir miktar tütün ve uyusturucu madde ele geçirilirken, 5 kisi hakkinda adli islem baslatildi.

Çankiri'da 17 Bin Makaron Ele Geçirildi
Edinilen bilgiye göre, Dogu Anadolu ve Güney Anadolu bölgelerindeki illerden bati illlerine uyusturucu madde, kaçak ürün ve silah sevkiyatinin önlenmesi amaci ile Çankiri Il Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince yürütülen çalismalar kapaminda 14-15 Subat tarihleri arasinda yapilan çalismalarda çok sayida makaron ve bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi.

Yapilan çalismalarda M.S. isimli bir sahsa ait oldugu tespit edilen 17 bin 200 adet bandrolsüz bos makaron, 2,4 gram kiyilmis kaçak tütün, 2 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi. R.D. ve O.K. isimli sahislardan ise 208 gram esrar ele geçirilirken, O.Ü., ve O.K. isimli sahislarin yapilan üst aramasinda ise 1,89 gram metamfetamin ve uyusturucu madde kullaniminda kullanilan aparat ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan sahislar hakkinda adli islem baslatildi.
Kaynak: İHA