Baskan Baskanlari Dinliyor

Dursunbey´de ‘Baskanlar Bulusuyor’ projesi ile Belediye Baskani ve okullardaki sinif baskanlari haftalik olarak bir araya geliyor. Toplantilarda okullarin ihtiyaç ve talepleri degerlendiriliyor.

Baskan Baskanlari Dinliyor
Dursunbey Belediye Baskani Ramazan Bahçavan, ilçede egitim veren okullardaki sinif baskanlari ve baskan yardimcilari ile ‘Baskanlar Bulusuyor’ projesi kapsaminda haftalik olarak araya geliyor. Toplantilarda okullarin ihtiyaç ve talepleri sinif baskanlari ile birlikte degerlendiriliyor.

Dursunbey Belediyesi ve Ilçe Mili Egitim Müdürlügü arasinda imzalanan protokolle, ilçedeki okullarda sinif baskanligi ve baskan yardimciligi görevi yapan ögrenciler, Belediye Baskani ile degerlendirme toplantisi gerçeklestiriyor. Yapilan sabah kahvaltinin ardindan sinif baskanlarini dinleyen Belediye Baskani Ramazan Bahçavan, ögrencilerden gelen istek ve talepleri degerlendiriyor. Toplantiya katilan baskanlar, sinif arkadaslarinin isteklerini Belediye Baskanina iletirken, baskanlik için girdikleri seçimleri de bu toplantida anlatiyorlar. Hayata geçirilen proje ile ilgili konusan Milli Egitim Müdürü Ümit Gökdemir ‘Baskanlar Bulusuyor’ projesi ile çocuklarin hayal dünyasinda farkli bir yerin olustugunu belirtti.

Toplantida okullarin taleplerinin de degerlendirildigini ifade eden Gökdemir, Baskan Bahçavan ve Belediye personeline bu anlamli proje için tesekkür etti.

Toplanti sonrasi sinif baskanlarina çesitli hediyeler veren Baskan Bahçavan, önümüzdeki haftalarda toplantilara kademeli olarak devam edecek.
Kaynak: İHA