Altinova'da Esnaf Bulusmalari Devam Ediyor

Yalova’nin Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Belediye Meclis Üyesi Bilal Ok ile birlikte Demirtas Mermer sahibi Mehmet Demir’in misafiri oldu.

Altinova'da Esnaf Bulusmalari Devam Ediyor
Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’in esnaf ziyaretleri devam ediyor. Ilçedeki esnaflari ziyaret eden Oral, yapilan çalismalari anlatarak, görüs alisverisinde bulunuyor. Baskan Oral, son olarak Demirtas Mermer çalisanlariyla bir araya geldi. Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Belediye Meclis Üyesi Bilal Ok ile birlikte Demirtas Mermer sahibi Mehmet Demir ve firma çalisanlariyla bulustu.

Ziyarette yapilan çalismalar hakkinda bilgi verip, taleplerini dinleyen Baskan Dr. Oral, “Esnaflarimizla karsilikli fikir alis verislerinde bulunuyor, sikintilari ve çalismalari ele aliyoruz. Her iki taraf açisindan da oldukça yararli geçiyor. Bu çerçevede de esnafimizla bir araya geliyoruz. Toplumumuzun her kesimin görüsleri bizim için büyük önem tasiyor. Vatandaslarimizla sohbet edip, dilek ve sikâyetlerini dinlemeye devam edecegiz. Ilçemiz için çalismalarimizi araliksiz sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA