Altindag'da Her Haneye Çöp Poseti

Altindag Belediyesi daha temiz ve saglikli bir çevre için çalismalarini sürdürüyor. Altindag’daki her bir haneye çöp poseti dagitimina baslandi.

Altindag'da Her Haneye Çöp Poseti
Altindag Belediyesi, evsel atiklarin çevre kirliligine sebebiyet vermeden toplanabilmesi için, ilçe genelinde kokulu ve büzgülü çöp poseti dagitiyor. Altindag genelinde kapi kapi gezerek dagitim yapan ekipler, çöp posetini her kapiya teker teker birakiyor. Çöp posetleri Altindagli vatandaslarin büyük begenisini topluyor.

“Daha temiz Altindag, daha temiz çevre”

Daha temiz bir Altindag için ne gerekiyorsa yaptiklarini belirten Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci "Ekiplerimiz Altindag’in her mahallesinde, her eve, kapi kapi gezerek çöp poseti dagitimi yapiyor. Daha temiz bir Altindag için adeta seferber olduk. Temizlik seferberligimize vatandaslarimiz da destek olurlarsa, çok mutlu olacagiz. Hemsehrilerimiz, çöplerini 19.00-21.00 saatleri arasinda, belirlenen çöp birakma noktalarina çikararak bizlere yardimci olabilirler. Tüm hemsehrilerimizden çöp çikarma saatlerine uymalarini ve çöplerini agzi bagli çöp torbalarinda atmalarini rica ediyorum. Mahallemizi, Altindagimizi, çevremizi ve tüm dünyayi ancak bu sekilde el ele vererek koruyabiliriz" dedi.

Kaynak: İHA