Mum Yakip Uyudu, Evi Küle Döndü

Tekirdag Çorlu’da evde yalniz olan bir kisinin söndürmeyi unuttugu mum devrilerek yangina sebep oldu. Yanginda evde uyuyakalan kisiyi yanmaktan mahalleli kurtardi.

Mum Yakip Uyudu, Evi Küle Döndü
Olay, Hidiraga Mahallesi Kalealti 2. Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, ikamette kalan F.G. isimli sahis, yaktigi mumu söndürmeyi unuttu ve sonrasinda uyuyakaldi. Mumun devrilmesi sonrasi evde yangin çikti. Yangini gören komsular, itfaiyeye haber verip F.G.’nin yardimina kostu.

Komsulari kurtardi, gözden kayboldu

Evde uyuyakaldigi ortaya çikan adam, mahalle sakinlerinin yardimiyla yanmaktan kurtarildi. Saçlari yandigi öne sürülen sahis, olay yerinden kaçarak gözden kayboldu.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederek söndürdü. Yanan ev küle dönerken, polis ekipleri kaçan F.G.’yi ariyor.

Olay yerinde konusan bir genç, “Yangini gördük, içeride biri uyuyordu. Saçi basi yanmis ve hemen disari çikardik. Biz olmasak yanacakti” diye konustu.

Öte yandan mahalle sakinleri, itfaiyenin kisa sürede olay yerine gelmesi sayesinde daha büyük bir yanginin önüne geçildigini söyledi.

Kaynak: İHA