Trabzon'da Yasanan Olayda Aci Detay

Trabzon’un Sürmene ilçesinde, yol kenarina park ettigi aracinin içerisinde silahla vurulmus halde bulunan is insaninin kardesini arayarak “intihar edecegim” dedigi ögrenildi.

Trabzon'da Yasanan Olayda Aci Detay
Of ilçesinde kuyumcu dükkani isleten ve oto galericilik yapan Abdullah Sakal, Sürmene ilçesi Çavuslu Mahallesi’nde Karadeniz sahil yolunda sag seride park ettigi aracinin içerisinde basindan tek kursunla vurulmus halde ölü bulundu.

Olay yerinden geçen vatandaslarin ihbari üzerine 112 Acil Servis ile polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapilan belirlemeden Sakal’in olay yerinde hayatini kaybettigi tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Abdullah Sakal’in canina kiymadan önce kendinden küçük erkek kardesi M.S.’yi aradigi ve “intihar edecegim” diyerek telefonu kapattigi ögrenildi.

Agabeyinden aldigi telefonla sok geçiren M.S., daha sonra agabeyinin ölüm haberini aldi. Aldigi haberle yikilan M.S.’nin hemen olay yerine giderek agabeyinin intihar ettigi aracin arka kapisinin camini kirip kapilari açtigi ögrenildi.

Of ilçesinde kuyumculuk ve oto galericilik yapan Abdullah Sakal’in ölüm haberi, çok sevildigi çevresi tarafindan da üzüntüyle karsilandi.

Abdullah Sakal’in cansiz bedeni Olay Yeri Inceleme Sube Müdürlügü ekiplerinin incelemesinin ardindan otopsi islemleri için Trabzon Adli Tip Kurumu’na kaldirildi.

Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA