Matkap Hirsizi Kamerada

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesindeki bir is yerinden 47 bin TL degerinde spiral ve matkap çalan hirsiz kameraya yakalandi.

Matkap Hirsizi Kamerada
Süleymanpasa ilçesine bagli 100.Yil Mahallesinde faaliyet gösteren bir is yerinden çesitli markalarda spiral, matkap gibi 47 bin 550 TL degerinde malzemelerin çalinmasi olayi ile Süleymanpasa Ilçe Emniyet Ekipleri çalisma baslatti. Ekiplerin yapmis oldugu kamera ve saha çalismalarinda, olayda süpheli sahsin kullanildigi degerlendirilen motosiklet Çinarli Mahallesinde görülerek yapilan arastirmada süphelinin A.G. oldugu tespit edildi.

Gözaltina alinan sahsin olayi itiraf etmesi üzerine suçtan elde edildigi degerlendirilen bin 300 TL’ye el konuldu. Ayrica malzemeleri satin aldigi tespiti yapilan E.D. isimli sahsin da Istanbul’dan Tekirdag iline intikali saglanarak çalinan malzemeler sahistan temin edildi.

A.G. islemlerinin ardindan adli makamlara sevk edilerek, çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA