Yildirim'da Perde Çocuklar Için Açildi

Yildirim Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Kaptan Pengu ve Arkadaslari’ çocuk tiyatrosu, Yildirimli miniklerden tam not aldi.

Yildirim'da Perde Çocuklar Için Açildi
Yildirim Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan hazirlanan ‘Kaptan Pengu ve Arkadaslari’ adli çocuk oyunu, Baris Manço Kültür Merkezi’nde yüzlerce minigi agirladi. Minikleri zaman zaman kahkahaya TRT Çocuk kanalinin sevilen çizgi karakterleri ‘Kaptan Pengu ve Arkadaslari’ seyircilerden büyük alkis topladi.

Yildirim’da sanatla tanismayan çocugun kalmayacaginin altini çizen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Çocuklarin kültürel gelisimlerine katkida bulunmak ve hayal dünyalarini zenginlestirmek amaciyla onlara özel kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Miniklerimize tiyatro sevgisini asilamak için çocuk oyunlariyla bulusturuyoruz. BarisManço Kültür Merkezi’nde 3 seans,TRT Çocuk kanalinin sevilen çizgi karakterleri ‘Kaptan Pengu ve Arkadaslari’ oyununu Yildirimli çocuklarimizla bulusturduk. Yildirim’in gelecegi olan çocuklarimiz için çalismayi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA