Nilüfer'de Sevgiyle Yürüdüler

Nilüfer Belediyesi, Mysia Yollari Doga Yürüyüsü’nü bu kez ‘Sevgililer Günü’ne özel düzenledi. ‘Kalp kalbe doga yürüyüsü’ temasiyla düzenlenen yürüyüse katilanlar adimlarini askla atti.

Nilüfer'de Sevgiyle Yürüdüler
Nilüfer Belediyesi’nin doga, tarih ve kültür rotalarini içeren Mysia Yollari’nda bu kez 14 Subat Sevgililer Günü için yürüyüs düzenlendi.

Sabah erken saatlerde Maksempinar Mahallesi’nde baslayan yürüyüse Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer ile çok sayida doga tutkunu katildi.

Maksempinar-Akçalar arasinda bulunan 9 kilometrelik ‘T5 Trans Mysia Parkuru’nda yürüyenler doganin essiz güzelliginde romantik anlar yasadilar. Maksempinar ve bölge hakkinda bilgilendirilen katilimcilar, hem spor yapti, hem de doganin tadini çikardi.

Sevgililer Günü’ne adanan etkinlige dikkat çeken Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, “Her zaman sevgiyle güzel günlerde yürüyelim. Herkesin bu özel gününü kutluyorum. Sevgi dolu saglikli daha nice etkinliklerde bulusalim. Bu yürüyüse katilan herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA