Ispir YBO'da Açilis Coskusu

Erzurum’un Ispir ilçesinde faaliyet gösteren Ispir Kaymakami Murat Acar ve esi Zehra Acar’in öncülügünde baslatilan Yatili Bölge Ortaokulu pansiyonu dinlenme odalarinin yenilenme çalismalari tamamlanarak açilisi gerçeklestirildi.

Ispir YBO'da Açilis Coskusu
Ögrencilere, Zeka Oyunlari Sinifi ve KUDAKA tarafindan finanse edilen Yazilim Sinifi açilip hizmete sunuldu. Aksu Vadisi Dernek Baskani Hanifi Aksu araciligiyla ögrencilere kitap destegi ve bir valiz odasi destegi de saglandi.

Düzenlenen programa, Ispir Kaymakami Murat Acar ve esi Zehra Acar, Belediye Baskani Ahmet Coskun, Demir Export Genel Müdürü Ramazan Yön, Asliye Hukuk Hakimi M. Akif Ipek, Asliye Ceza Hakimi Ahsen Senol Ipek, Ilçe Emniyet Amiri Adem Kara, Ilçe Jandarma Komutani Engin Bodur, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Aydin, Demir Export Sosyal Etki Müdürü Senem Bulut, MHP Ispir Ilçe Baskani Sinan Aydemir, Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Arslan, Aksu Vadisi Dernegi Baskani Hanifi Aksu, Ispir Muhtarlar Dernegi Baskani Yasar Dursun, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrencilerin katilimlari ile gerçeklestirildi.

Konusmalarin ardindan gerçeklesmesinde desteklerini esirgemeyen basta Kaymakam Murat Acar ve esi Zehra Acar olmak üzere tüm paydaslara plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA