Havran EMITT Fuarinda Ilgi Görüdü

Balikesir’in Havran Belediye Baskani Emin Ersoy yogun geçen bir haftanin ardindan. Istanbul EMITT fuarinin son gününde Havran Standini ziyaret ederek, yapilan tanitim çalismalari hakkinda bilgiler aldi.

Havran EMITT Fuarinda Ilgi Görüdü
Baskan Emin Ersoy ayni zamanda standi ziyarete gelen misafirlerle de yakindan ilgilendi. Baskan Ersoy, ayrica diger komsu ilçelerin standlarinida ziyaret ederek çalismalarinda kolayliklar diledi. EMITT fuarindaki standa AK Parti Balikesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’ de ziyarette bulundu

Belediye Baskanimiz Emin Ersoy, “Bu yil 25. Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve seyahat Fuarinda (EMITT) Havran olarak bizlerde yerimizi aldik. Burada Havran’ imizin tarihini, kültürünü, zeytin zeytinyagini, damak tatlarini ve bunlarin yanisira Havran’imizin turizme açilan kapisi olma yolundaki çalismalarimizi da araliksiz sürdürüyoruz. Insallah yaptigimiz tanitim çalismalari ile Havran’ imizin adini her alanda duyuracagiz. Fuar boyunca bizleri yalniz birakmayan tüm dostlarimiza ve misafirlerimize tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA