'Halkin Milyonlari Heba Oldu'

Tekirdag Büyüksehir Belediyesi’nin vatandasin cebinden çikan milyonlarca para ile yaptigi yatirimlarin çürümeye terk edildigini söyleyen AK Parti Tekirdag Il Baskani Mestan Özcan’in, heba olan yatirimlara iliskin çektigi video sosyal medyada çokça izlendi.

'Halkin Milyonlari Heba Oldu'
CHP’li Tekirdag Büyüksehir Belediyesi’nin Muratli’ya yaptigi Yari Olimpik Yüzme Havuzu ve Hali Saha yatirimlarinin kisa sürede kullanilamaz hale geldigini animsatan Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Tekirdag Il Baskani Mestan Özcan, sorumlulara tepki ates püskürdü.

Iller Bankasi tarafindan yapilip ardindan sorumlulugu Muratli Belediyesi’ne verilen Cumhuriyet Parki’nin da içler acisi halini, ayrica parkin yan parselindeki hatira ormaninin da yok olmaya yüz tutmus vaziyetini çektigi görüntüler ile kamuoyuyla paylasan AK Parti’li Mestan Özcan, “Bundan iki sene önce uyarmistim. Yapmayin, günaha girmeyin, halkimizin milyonlarca lirasini heba etmeyin demistim. Ama gelin görün ki degisen hiçbir sey olmadi ve Muratlimizin milyonlarca lirasi çürümeye terk edildi. Yaziklar olsun!” diye konustu.

AK Parti Il Baskani Mestan Özcan’a yerel yönetimlerin ne cevap verecegi ise merak konusu oldu.
Kaynak: İHA