Genç Gazeteci Topraga Verildi

Adiyaman’da, ikamet ettigi evinde ölü bulunan genç gazeteci topraga verildi.

Genç Gazeteci Topraga Verildi
Edinilen bilgilere göre, Turgut Reis Mahallesi Adiyaman Defterdarligi yan tarafinda ailesiyle birlikte ikamet eden ve ayni zamanda daha önceden Adiyaman’da bulunan yerel ve ulusal medyada gazetecilik yapan 28 yasindaki Mustafa Tabakçi, yakinlari tarafindan aksam saatlerinde evinde hareketsiz halde bulundu. Evde kimsenin bulunmadigi sirada evinde hareketsiz bulunan Tabakçi için durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri gazeteci Mustafa Tabakçi’nin hayatini kaybettigini belirledi. Polis ekiplerince olay yerinde ve çevresinde yapilan incelemelerin ardindan Tabakçi’nin cenazesi Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi Morguna kaldirildi. Burada yapilan islemlerin ardindan Mustafa Tabakçi’nin cenazesi ögle namazina müteakip Yeni Mezarlik Camiinde kilinan cenaze namazi sonrasinda Adiyaman Belediyesi Yeni Mezarlikta topraga verildi.

Cenazeye, Il Jandarma Komutani Albay Bilgehan Yesilyurt, bazi kurum müdürleri, STK temsilcileri, dernek baskanlari, basin mensuplari ve sevenleri katildi.

Kaynak: İHA