Bu Sevgililer Günü'nde Antik Takilar Moda

Bu yil Sevgililer Günü’nde fiyatlari 2 bin lira ile 10 bin dolar arasinda degisen antika mücevheratlar büyük ilgi görüyor.

Bu Sevgililer Günü'nde Antik Takilar Moda
Her Sevgililer Günü’nde sevgililer birbirlerine çesitli hediyeler aliyor. Bu yil Sevgililer Günü’nde ise antika mücevheratlar moda. Antika dükkanlarindaki 100-150 yillik antika elmas kolyeler ve pirlanta yüzükler büyük ilgi görüyor. Antika elmas kolye ve pirlanta yüzüklerin fiyati ise 2 bin liradan basliyor, 10 bin dolara kadar çikiyor. Bursa’da antika dükkani isleten Nuri Yildirim, Sevgililer Günü öncesi antika kolye ve yüzüklere gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarini söyledi.



Bu yil antika yüzük ve kolyelere ilgi oldugunu ifade eden Yildirim, "Bu yil sevgililer antika ürünleri tercih etmeye basladilar. Özellikle eski elmas ve pirlantalari tercih ediyorlar. Buradaki takilar antika ürünler, bu yil antika takilar moda. Vatandaslar bu yil sevgililerine antika taki hediye ediyor. Antika takilarin fiyatlari ise 2 bin lira ila 10 bin dolar arasinda degisiyor" dedi.

Kaynak: İHA