Denizli Demir Adamlara Üretim Yapacak

Triatlon Federasyonu, sporcularin giyecekleri ve spor malzemelerinin üretimi için Denizli’yi tercih etti. Denizli’de üretilen lisansli ürünler yerli ve yabanci sporcular tarafindan müsabakalarda giyilecek, Triathlon Store araciligiyla Türkiye ve dünyada Triatlona ilgi duyan spor meraklilarina satilacak.

Denizli Demir Adamlara Üretim Yapacak


Tekstilin baskenti Denizli sporcular içinde lisansli spor ürünlerinin üretimini yapacak. Triatlon Federasyonu sporcularin giyecekleri sweashirt, sort, t –shirtler, alt ve üst esofmanlari ve spor malzemelerinin üretiminin yapilmasi için Denizli’yi tercih etti. Türkiye Triatlon Federasyonu Baskani Bayram Yalçinkaya ile lisansli ürünlerin üretilecegi tekstil fabrikasinin sahibi Ahmet Yavuzcehre arasinda is birligi anlasmasi imzalandi. Triatlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknik Tekstil Tasarimcisi Dr. Isa Dal, tarafindan tasarlanacak sporcu kiyafetleri ve spor malzemeleri Denizli’de lisansli olarak üretilecek. Yerli ve yabanci sporcularin müsabakalarda giyecegi lisansli ürünler Triathlon Store’ler de satisa sunulacak. Kullanilacak kumasiyla, renkleri, desenleri ve farkli kesim modelleriyle günlük hayatta da kullanilabilecek sekilde tasarlanacak ürünler Türkiye’den dünyanin farkli ülkelerine de ihraç edilecek.

Önemli bir adim Denizli’den atildi

Denizli’de lisansli olarak üretilen ürünlerin dünya çapinda ses getiren ve giderek büyüyecek kitalararasi yarismalara katilacak yerli ve yabanci on binlerce sporcunun tercihi olacagina inandiklarinin altini çizen Federasyon Baskani Yalçinkaya, is birligi anlasmasiyla önemli bir adimin atildigini söyledi.

Federasyon Baskani Yalçinkaya, “Bugün Triatlon bransimiz için önemli bir gün. Ahmet Bey ile ilk lisanli ürün sözlesmemizi imzaladik. Camiamiza da daha önce bahsettigimiz gibi Triatlon sporun çalismalari basladi.

Uluslararasi anlamda çok ciddi ürünlerin üretilecegini ve camiamiza yakisir kalitede her türlü giyim ürününün üretileceginin müjdesini vermek istiyorum. Triathlon Store’nin ürün çesitliligini her geçen gün arttiracagiz. Suan ki hedefimiz ilk Yenisehir Triatlonunda ürünlerimizi camiamiza hazir hale getirmek. Yenisehir’de Expo alanlarinda yer almalarini saglamak. Gerçekten camiamiza yakisir ve birçok bransta da hizmet edecek ürünler burada birlikte üretilecek. Tabi biz ürün gamimizi her geçen gün arttiracagiz. Bu bir startti. Umarim camiamiza yakisir bir isbirligi olacaktir. Her türlü giyim ürünleri sweashirtler’den, t –shirtler den esofman altlarindan esofman süslerinden insanlarin hem günlük ihtiyaçlarini karsilayacak kiyafetler, hem de teknik malzemeler üretilmeye baslanacak. Zaman içerisinde buluyorsunuz yönetim kurulu üyemiz Isa Dal, Triathlon Store’ den sorumlu baskan yardimcimiz. Her geçen gün ürün gamimizi gelistirerek devam edecegiz. Birçok bransa hizmet edecek spor ürünlerini üretmis olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA