Kandilli Yaz Kis Isildayacak
Erzurum Kandilli Kayakli Kosu ve Biathlon Merkezi’nin kampüsüne Gençlik Kampi Kuruluyor. Yaz-kis rantabl olarak hizmet verecek olan Kayak Merkezi daha cazibeli bir hale getirilecek.

Erzurum Kandilli Kayak Merkezi’nin kis sezonunda ulusal ve uluslararasi alanda kayakli kosu ve biathlon faaliyetlerine hizmet vermeye devam edecegini ve yazin da gençlik kamplarina ev sahipligi yapacaginin altini çizen Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, “Burasi hem yaz hem kis rantabl olarak isildayacak” dedi.
Kurulacak olan gençlik kampi sayesinde Kandilli’de önemli bir yenileme çalismalarinin olacagini ifade eden Öztürk, “Buranin çevre düzenlemesini yapacagiz. Isiklandirma sistemiyle buranin ayri bir havaya bürünmesini saglayacagiz. Yapacagim çalismalar ve olusturacagimiz gençlik kampi sayesinde Kandilli’nin çehresini degistirecegiz” diye konustu.
Kandilli Kayakli Kosu ve Biathlon Merkezi Kampüsünde yapilacak olan çalismalar neticesinde 100 yatakli kamp odalari ve 100 kisilik yemekhane olusturulacagini belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, “Buraya açik alan basketbol ve voleybol sahalari, paintball alani, kort tenisi ve macera parki kuracagiz” dedi.
Öztürk ayrica gençlik kamplari için egitim siniflari da olusturacaklarini ifade etti.
