Beyoglu'nda Otelde Silahli Çatisma Kamerada

Beyoglu’nda bir otelin restoraninda yemek yiyen iki grup arasinda “Kiz arkadasima neden baktin” meselesi nedeniyle kavga çikti. Kavgada silahlarini çeken iki grup lobide birbirleriyle çatisti. Yaralananin olmadigi olayda çatisma anlari kameralara yansirken, Beyoglu polisinin kiskivrak yakaladigi 5 suç makinesi savcilik talimatiyla serbest birakildi.

Beyoglu'nda Otelde Silahli Çatisma Kamerada


Olay, önceki hafta Çarsamba günü saat 23.50 siralarinda Beyoglu Gümüssuyu Ömer Avni Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece yarisi 5 kisiden olusan iki grup sokak üzerindeki bir otele geldi. Grup ardindan restoran bölümüne geçerek yemek yemeye basladi.

Yemekten bir süre sonra lobiye gelen grup arasinda “kiz arkadasima neden baktin” meselesi nedeniyle tartisma çikti. Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine lobide kavga çikti.

Hem lobide hem disarida çatistilar

Silahlarin çekilmesi üzerine ortaligin bir anda karistigi olay 5 süpheli birbirine ates açmaya basladi.

Lobide baslayan çatismanin disariya tasmasi sonucunda sans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, oteldekiler ise büyük panik yasadi. Çatisma anlari ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Olayin ardindan süpheliler kosarak olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi.

Beyoglu polisi suç makinelerini tek tek yakaladi

Kisa sürede olay yerine gelen Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, görgü sahitlerinin ifadelerine basvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan incelemeler sonucunda polis ekipleri, süphelilerin 16 adet suç kaydi bulunan Hakan A., 12 adet suç kaydi bulunan Veysel A., 2 adet suç kaydi bulunan Murat Y., Ozan Y. ve Muhammet S. oldugunu tespit etti. Devam eden çalismalarda Beyoglu polisi Veysel A.’yi Gaziosmanpasa Küçükköy Meydani’nda, Hakan A. ve Murat Y., olayda kullanilan 2 tabancayla birlikte ayni semtte bir isyerinde, Ozan Y. ve Muhammet S. ise Gaziosmanpasa Yildiztabya Mahallesi’nde bir cadde üzerinde kiskivrak yakaladi.

Süpheliler savcilikça serbest birakildi

Gözaltina alinarak hastanede saglik kontrolünden geçirilen süpheliler emniyete götürüldü. Burada ifadeleri alinarak “genel güvenligin kasten tehlikeye sokulmasi” ve “atesli silahlar kanununa muhalefet” suçlarindan adli islemleri yapilan süpheliler, silahlarina el konularak savcilik talimatiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA