Çocuklarin Beslenmesi Tepebasi'ndan

Tepebasi Belediyesi ilkokul ögrencileri için beslenme destegi çalismasini baslatti. Baskan Ataç, “Evlatlarimiz, yemek saatlerinde kendi beslenmelerini çikarip yiyecekler. Çocuklarimizin yasam kosullarini iyilestirmek hepimizin görevi” dedi.

Çocuklarin Beslenmesi Tepebasi'ndan
Son olarak ilkokul ögrencisi çocuklar için beslenme destegi saglayan proje hayata geçirildi. Proje ile belediye ekipleri tarafindan ögrencilere beslenme ikram edilmeye baslandi. Okul girisinde açilan stantlar ile ögünler çocuklara ulastirilirken, proje velilerden de takdir topladi.

“Yardimlasmak en büyük güç kaynagimiz”

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da projeyi çok önemsedigini belirterek, “Ülke olarak ekonomik bir krizin içindeyiz ve sartlar günden güne agirlasiyor. Bunu en çok hissedenlerin basinda ise çocuk büyüten anne ve babalarimiz geliyor. Evlatlarimiz, yemek saatlerinde kendi beslenmelerini çikarip yiyecekler. Çocuklarimizin yasam kosullarini iyilestirmek hepimizin görevi. Ülkemizin bu darbogaz günlerden kisa sürede çikacagina ve daha aydinlik günlere ulasacagina inancim tam. Dayanisma saglamak, yardimlasmak en büyük güç kaynagimiz olacak. Tüm yavrularimizi sevgiyle kucakliyor, basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Tepebasi Belediyesi yetkilileri, ilerleyen günlerde çalismanin kent genelindeki okullarda her gün sirayla uygulanarak yayginlastirilacagini belirtti.

Kaynak: İHA