15 Temmuz Caddesi Kisa Hazir

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri gündüz gece demeden çalismalarina devam ediyor. Ekipler trafik yogunlugunun az oldugu geç saatlerde agaçlari budadi, palmiye agaçlarini kis mevsimi öncesinde koruma altina aldi.

15 Temmuz Caddesi Kisa Hazir
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi 15 Temmuz Caddesi’nde gecenin geç saatlerine kadar çalismalarini sürdürdü. Daha önceki çalisma programlarinda caddenin simgelerinden palmiye agaçlarina budama islemi yapip, kis mevsimi dolayisiyla agaçlari koruma altina alan ekipler, kis mevsiminin yaklasmasiyla beraber yaya ve araç güvenligi düsünülerek olumsuzlarin önüne geçmek için cadde üzerinde bulunan çinar agaçlari budama islemine tabi tutuldu.

Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligindan yapilan açiklamada, “Gündüz gece demeden yürüttügümüz çalismalarla beraber, içerinde yasadigimiz cennet sehri ve dogayi koruyup çok daha güzel bir görünüme kavusturuyoruz. Son olarak 15 Temmuz Caddesi’nde yürüttügümüz çalismalarla caddemizi kisa hazirladik. Olumsuz kis sartlarina tedbirler alip, yaya ve araç güvenligini sagladik” denildi.
Kaynak: İHA