Antalya'da Kan Donduran Cinayet
Antalya’da bir kisi, tartistigi annesini bogazindan biçaklayarak öldürdü. Komsulari tarafindan yakalanip polise teslim edilen süpheli gözaltina alindi. Olayi duyup eve gelen baba ise uzun süre gözyasi döktü.

Tartismanin giderek büyümesi üzerine Y.E.T., o sirada elma yiyen annesine ekmek biçagiyla saldirmaya basladi.
Ikilinin arasinda yasanan arbedede Y.E.T. annesini bogazindan biçakladi. Olay aninda tartisma ve bagrisma sesleri duyan komsulari, daireye gelerek kapiyi çaldi. Bir süre sonra kapi açilirken, iddiaya göre Y.E.T’nin elinde kan izlerini gören komsulari, içeri girmek istedi. Panikleyen Y.E.T. kaçmak istedigi sirada komsulari tarafindan yakalandi, polise haber verildi.
Olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Adrese gelen saglik ekipleri, Zübeyda Tiras’in hayatini kaybettigini tespit etti.
Baba yikildi
Polisler, ters kelepçeleyip süpheli Y.E.T.’yi gözaltina alirken, olay aninda evde olmayan baba Süleyman Tiras, eve geldiginde büyük üzüntü yasadi. Süleyman Tiras, yakinlari tarafindan teskin edilirken, Zübeyda Tiras’in cenazesi otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumuna kaldirildi.
